Nieuws

Wisseling van team.

Met ingang van 1-5-2019 heeft André Hateboer zijn werkzaamheden bij ons kantoor beëindigd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Als opvolger is per 1-5-2019 Patrick Nobbe toegetreden tot ons team.

 

 

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Wisseling van team.

Wij gaan voor duurzaam.

De relatie met onze klanten is dat al jaren. En sinds afgelopen maand is ons dak, met dank aan Buist Solar technologie, dat ook! Benieuwd of de koffie hier anders van gaat smaken? Kom gerust langs en wij laten het u ervaren.

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Wij gaan voor duurzaam.

Waarom is een hypotheekadvies zo belangrijk?

U hoeft maar even te zoeken op internet en vindt allerlei mogelijkheden om online een hypotheek af te sluiten. Toch kiezen de meeste mensen voor hypotheekadvies, bijvoorbeeld via hun bank of een onafhankelijke tussenpersoon. Ze willen namelijk zeker weten dat ze goed zitten.
Op internet is zo gevonden hoeveel hypotheek er ongeveer verkregen mag worden met de daarbij behorende maandelijkse lasten. Als u vervolgens een woning binnen uw budget hebt gevonden, lijkt het een kleine stap naar het afsluiten van een hypotheek. Toch blijkt dit in de praktijk niet zo te zijn.

Niemand is een ‘doorsnee klant’

Op internet vindt u dan ook vooral algemene informatie, uw situatie zal er nooit precies beschreven staan. Iedereen is uniek en daarom bestaat de ‘doorsnee klant’ niet.
Want hoe zit het met een hypotheek als u bijvoorbeeld zzp’er bent of uw partner één of meer tijdelijke banen heeft? Wat als uw ouders het huis mee willen financieren? Wat is wijs als er een studieschuld aanwezig is? Of als u bijna met pensioen mag gaan?

Er zijn zoveel vragen die beantwoord moeten worden. Op internet is een schat aan informatie te vinden, maar die informatie leidt ook tot keuzestress. Maakt u wel de juiste keuzes?

Naar de toekomst kijken

Er is nog een andere reden waarom veel mensen voor een hypotheekadviseur kiezen. Weet u bijvoorbeeld wat u moet doen met uw hypotheek als uw relatie strandt? Of bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid?
En als dit al niet ingewikkeld genoeg is, is er ook nog een voortdurend veranderende regelgeving. Blijft de hypotheekrenteaftrek nu wel of niet in stand en wat betekent dat voor uw maandelijkse lasten?

Wat eerst zo simpel leek, blijkt toch best ingewikkeld te zijn.
Samen kijken wij niet alleen naar de rente, maar ook naar de voorwaarden. Want om die voorwaarden draait het als uw leven anders loopt dan verwacht.

Als Erkend Hypotheekadviseur leiden wij u door het woud van informatie en beslissingen. Wij hebben een zorgvuldig samengestelde portefeuille met kredietaanbieders. Dit betekent dat er altijd een hypotheek is die bij uw wensen en mogelijkheden past.

hypotheek-advies

 

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Waarom is een hypotheekadvies zo belangrijk?

Overstapweken RegioBank

Met een betaalrekening bij RegioBank heeft u het beste van twee werelden. Zo kunt u eenvoudig en snel uw betalingen regelen via Internet Bankieren en de Mobiel Bankieren app. En kunt u vertrouwen op de persoonlijke service die wij u geven.
U bepaalt hoe u uw geldzaken het liefst regelt.
Wist u dat overstappen nu extra interessant is? Laat ons uw overstap voor 31 december 2017 regelen en u krijgt € 50,- spaargeld cadeau .

Meer weten?
Bellen of langskomen kan altijd! Onder het genot van een kop koffie leggen wij u graag alles uit.

Voor verdere informatie kunt u ook kijken op : https://regiobankadviseurs.nl/betalen?utm_source=regiobank.nl&utm_medium=referral&utm_content=overstapweken_banner&utm_campaign=verkeer_regiobank.nl

Omslag__Overstapweken__581x315

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Overstapweken RegioBank

Maak je telefoon Boefproof

Smartphonestablets en laptops zijn een makkelijke prooi voor dieven. En bij diefstal bestaat er het risico dat persoonlijke en gevoelige informatie bij een ander terecht kan komen. Een wachtwoord of Touch ID is niet genoeg. Activeer daarom ook de blokkeerfunctie. Want met één instelling kun je jouw smartphone, tablet of laptop niet meer terugzetten naar de fabrieksinstellingen, daarmee is hij dus onverkoopbaar. Ook voorkom je dat de dief bij jouw foto’s, mail en documenten kan.

Via onderstaande link is ook uw telefoon nu Boefproof te maken.

https://www.maakhetzeniettemakkelijk.nl/boefproof/smartphone-boefproof-maken/smartphone-en-tablet-boefproof-maken

phone1950x450

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Maak je telefoon Boefproof

Zelfstandig Adviseur van het jaar

uitreikingHPKorte voor geld en goed is door de klanten van RegioBank gekozen tot Zelfstandig Adviseur van het jaar voor de provincie Groningen. Klanten konden in september meedoen aan de verkiezing Zelfstandig Adviseur van het jaar door hun Zelfstandig Adviseur 1 tot 5 sterren te geven.

Rens Trampe, formulemanager regiobank: ‘Herman Korte en zijn team zijn de terechte winnaar. Zij zijn degenen die dag in dag uit het contact met de klanten hebben. En wat is het ongelofelijk mooi dat de klanten de dienstverlening hier zo hoog waarderen. Immers, de klanten zijn de mensen waar we het allemaal voor doen.’

Herman Korte, eigenaar van HPKorte voor geld en goed is erg blij met de prijs. ‘Het is een prijs om trots op te zijn. Wij zijn de nuchtere bank in de buurt. Een bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat. Dat onze klanten onze service zo waarderen, is voor mij weer een bevestiging dat we met onze dienstverlening een belangrijke rol spelen in Oostwold. Beste klanten, hartelijk dank voor de mooie waardering.’

Bewaren

Bewaren

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Zelfstandig Adviseur van het jaar